dimecres, 1 de juny del 2011

L'humor

La que se avecina: és una serie de televisio emesa per la cadena de tele 5, fou estrenada el 22 d'abril de 2007.
Es una serie de humor inspirada en un bloc de veins.

Àtic B: Javi Maroto, Lola trujillo i estela reynolds
2º A: Amador Rivas i Maite Figueroa (els 'cuquis)
2º B: Vicente Maroto i Gregoria Gutiérrez
2º C: El morós
1A: Raquel Villanueva, Nines Chacón
1º B: Leonardo Romani. (Leo)
1º C: Antonio Recio i Berta Escobar (els 'Rancis')
Sota A: Izaskun Sagastume i Mari Tere Valverde
Sota B: Enrique Pastor i Fran Pastor

Internet

El us de internet a les cases sa multiplicat en els ultims 10 anys ja que la gent mes gran l'utilitza per treballar i la gent no tant gran per comunicar-se amb els seus coneguts, els llocs mes visitats son els seguents.

El facebook: es un lloc que va crear un estudiant angles al febrer del 2004, al 2007 va llansar les seves versions en alemany, francés y español. Va començar com un joc de gent de la universitat que se agregaba amb altre gent i actualment hi ha mes de 60 milions de persones facebook es una revolució.

YouTube: és un lloc web que permet als usuaris de carregar, mirar i compartir vídeos. Va ser fundat el febrer del 2005 per tres antics empleats de PayPal.

Google: Va ser fundada el 4 de setembre de 1998 per Larry Page i Sergey Brin, dos estudiants de doctorat en ciències de la computació de la Universitat d'Stanford..
Google es el buscador d'internet mes famos del mon i amb mes visitants al dia.
te tots aquests buscadors:
Google Images
Google Directori
Google Grups
Google News

L'amistat

L'amistat es quant un grup de persones es coneixen i estableixen una relació d'amistas que vol dir que principalment tenen confianza els uns amb els altres, L'amistat neix quant dues persones es coneixen i tenen inquietud entre elles y coses amb comú.
La amistat es demostra amb la preocupació per el amic, interesanse pel seu benestar les seves victorias i els seus problemes.
Un amic de vreitat no de sempre, pero si per sempre

Musica

El house es un estil de musica electronica, el house hi haura a gent que li agradi o a gent que no pero després de tot es la musica que mes sona a les discotecas i als centres de oci.
Les arrels del House comencen en 1985. Inicialment, es va fer popular a les discoteques orientades cap a un públic afroamericà, llatí.
de mitjans de la dècada de 1980, primer a Chicago i més endavant a Nova York i Detroit. Posteriorment va arribar a Europa.

El house és un estil ràpid de música de ball, oscil generalment entre els 118 i els 135 bpm. El tempo era més lent en els primers anys del house.

L'element comú del house és l'ocupació d'un prominent cop de bombo a cada temps del compàs, un tipus de ritme també conegut com four-on-the-floor.


EL HOUSE ES ACTUALMENTE LA MUSICA QUE PREDOMINA EN EUROPA: