dimecres, 25 de maig del 2011

Animals

El tigre (Panthera tigris) és un mamífer de la família dels felins, dels quatre "grans felins" del gènere Panthera. Els tigres són depredadors carnivors. És una espècie en perill d'extincio; a Àsia només queden uns 3.200 tigres en comparació amb els 100.000 que n'hi havia fa vint anys. Els tigres viuen a boscos i prats de l'est i el sud-oest d'Àsia.


Classificació científica
Regne:Animalia
Fílum:Chordata
Classe:Mammalia
Ordre:Carnivora
Família:Felidae
Gènere:Panthera
Espècie:P. tigris

Nom binomial
Panthera tigris

Esports

Fernando Alonso Díaz  nascut el 29 de juliol de 1981 a Oviedo és un pilot a de Fórmula 1 que actualment viu a Oxford i milita a l'equip Ferrari.
Fill de José Luis Alonso i Ana Díaz. Fins l'any 2000, estudià a l'Instituto Leopoldo Alias al centre de Oviedo.
Fernando Alonso neix a Oviedo un 29 de juliol de 1981. Des de molt petit sabia que el seu futur aniria lligat a l'automobilisme. Va començar a pilotar amb 3 anys, edat a la qual va començar a conduir karts, la millor escola, segons Senna i Schumacher, per a la Fórmula 1.
Ho ha guanyat tot en diferents categories de karts. És tricampió d'Espanya, subcampió d'Europa i campió del món en 1996. Una adaptació prodigiosa.
Dóna el salt als monoplaces al 1999. El primer dia que puja a un cotxe amb alerons. El de Gené a l'Open Telefònica, va trigar només sis voltes a igualar els registres del català.

AQUESTA A SIGUT LA SEVA TRAJECTORIA DINS LA FÓRMULA 1 : (Apretar encima de la fotografia para verla ampliada)

dimarts, 24 de maig del 2011

Benvinguts

Benvinguts al bloc info mato, es un blog de informatica de 4t d'eso del IES Ramon de la Torre!